Την παραίτηση Γ. Μπουτάρη ζητεί η παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη»

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 13:35
UPD:13:38
MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
A- A A+

Την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ζητεί με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη», με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και του ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται, ότι ο σάλος που προέκυψε από τις τοποθετήσεις του κ. Μπουτάρη, «είναι το αποκορύφωμα ενός απίστευτου εκτροχιασμού που βιώνουμε στον Δήμο Θεσσαλονίκης τον τελευταίο έναν με ενάμιση χρόνο. Κι αυτό γιατί ο καταστροφικός ρόλος που έχει διαδραματίσει ο δήμαρχος στο ζήτημα με την πΓΔΜ, δεν είναι παρά η κορυφή μιας χιονοστιβάδας την οποία έχει δημιουργήσει αποκλειστικά ο ίδιος και η οποία έχει οδηγήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της πόλης σε άτυπη προς το παρόν ακυβερνησία».

Η ανακοίνωση καταλήγει πως «ο δήμαρχος πρέπει να πιεστεί ώστε να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραιτηθεί από τη θέση του και τις ευθύνες της, στις οποίες πλέον καταφανώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί -τουλάχιστον όχι με μη καταστροφικό τρόπο για την τοπική αυτοδιοίκηση, την πόλη, εν τέλει για ολόκληρη την χώρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή