Βόλεϊ: Πρώτη νίκη για ΠΑΟΚ στο Champions League

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 23:18
UPD:23:23
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Κάνοντας την καλύτερη ίσως εμφάνιση της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας με 3-1 επί της τουρκικής Χάλκμπανκ Άνκαρα, για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League.

Πρόκειται για την πρώτη νίκη του «Δικέφαλου» στον Β΄ όμιλο, που τον φέρνει στους 5 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις του δίνει ελπίδες πρόκρισης, ως τρίτη καλύτερη ομάδα όλων των ομίλων.

Με τον Θάνο Τερζή βασικό πασαδόρο στη θέση του Ματίας Βάλκιερς, που λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο προστατεύθηκε και χωρίς τον τραυματία Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (πρίστηκε το γόνατο του την παραμονή του αγώνα και υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις), ο ΠΑΟΚ είχε πολύ ενέργεια σε σερβίς και επίθεση, μπήκε δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πάρει τη νίκη στην ελληνοτουρκική αναμέτρηση και τα κατάφερε.

Ο «Δικέφαλος» για να προκριθεί στην επόμενη φάση, θα χρειαστεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη τη φινλανδική Σασταμάλα με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) και θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων από τους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις