Ο Ομπάμα αστειεύεται για τα... αφτιά και τα γκρίζα του μαλλιά στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 08:29
UPD:10:52
REUTERS/JIM BOURG
A- A A+

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελετή αποκαλυπτηρίων τόσο του πορτρέτου του, όσο και εκείνου της συζύγου του Μισέλ, στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του ινστιτούτου Smithsonian.

Ο πρώην πρόεδρος δεν δίστασε να αστειευτεί για τα αφτιά και τα γκρίζα μαλλιά του, σημειώνοντας ότι προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον ζωγράφο Κεχίντε Ουάιλι, προκειμένου να φαίνεται πιο… όμορφος στην προσωπογραφία του.

«Προσπάθησα να διαπραγματευτώ προκειμένου να έχω λιγότερα γκρίζα μαλλιά, ωστόσο η καλλιτεχνική ακεραιότητα του Κεχίντε δεν του επέτρεψε να κάνει ό,τι του ζήτησα» σημείωσε ο Ομπάμα, ενώ χαριτολογώντας δήλωσε πως δεν κατάφερε να πείσει τον καλλιτέχνη ούτε να του φτιάξει μικρότερα αφτιά.

Στο πορτρέτο του από τον Ουάιλι, ο Ομπάμα απεικονίζεται να κάθεται σε μια μαύρη καρέκλα με φόντο φύλλα και λουλούδια.

EURONEWS

Σε ό,τι αφορά το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστησε τη ζωγράφο Έιμι Σεράλντ που κατάφερε, όπως είπε, «με τόσο θεαματικό τρόπο να αποτυπώσει τη χάρη και την ομορφιά και την εξυπνάδα και τη γοητεία και το πόσο σέξι είναι η γυναίκα που αγαπώ».

Στο πορτρέτο της, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίζεται να κάθεται με το ένα χέρι κάτω από το πηγούνι και με το άλλο να αγγίζει το πόδι της, ενώ φορά ένα μακρύ φουστάνι.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή