Super League: Έχασε κι άλλο έδαφος ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 21:42
UPD:21:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟ
A- A A+

Συμβιβασμένος με τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου δείχνει να είναι ο Ολυμπιακός, που έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από το «τρίποντο» (2-2 με τον Ατρόμητο) και ταυτόχρονα στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και ίσως στο -6, εάν ο ΠΑΟΚ νικήσει αύριο την ΑΕΛ στην Τούμπα.

Μπορεί ο Χατζισαφί στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα μετά τη μεταγραφή του να «έσωσε την παρτίδα» για τους «ερυθυρόλευκους» στο 90΄, ωστόσο, ο βαθμός αυτός δεν ικανοποιεί τους Πειραιώτες. Πρώτα-πρώτα διότι δεν κατάφεραν σε τρίτο σερί ματς να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» (προηγήθηκαν, η ήττα από την ΑΕΚ και το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη), γεγονός που τους έφερε στο -4 από την κορυφή (ΑΕΚ), ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό η διαφορά αυτή να μεγαλώσει από το βράδυ της Δευτέρας (12/02), με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να νικήσει την ΑΕΛ. Σε τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο -6 από το ρετιρέ.

Επιπροσθέτως, εκκρεμεί και η τιμωρία που θα επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους» από το πειθαρχικό όργανο της Super League, για τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Η ποινή αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (12/02) κι εφόσον περιλαμβάνει και αφαίρεση βαθμών (-3), τότε ο Ολυμπιακός θα τεθεί αυτόματα εκτός τίτλου με εννέα αγωνιστικές να απομένουν κι ενώ έχει να παίξει ακόμη και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ατρόμητος έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, καθώς μέχρι το 90΄ κρατούσε «αγκαλιά» τη μεγάλη νίκη, αλλά ο Χατζισαφί δεν επέτρεψε στην ομάδα του Κάναντι να πανηγυρίσει όσο θα ήθελε.

Στο 19΄ ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ο Μάριν με φοβερό σουτ στο 28΄ έφερε το ματς στα ίσα, αλλά και πάλι οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα στο 66΄ με το σουτ του Ντιγκινί. Στο 89΄ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζιλέ από τον Χατζηϊσαία, ο Τζούρτζεβιτς νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, αλλά ο Χατζισαφί πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις