Ισοπαλία... σαν ήττα για τον Απόλλωνα

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 17:02
UPD:17:12
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθιά ανάσα έχασε ο Απόλλωνας Σμύρνης, μετά τη σημερινή (11/02) εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανέβηκε μεν στους 16 βαθμούς (έναν πάνω από την προτελευταία Κέρκυρα), αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα οι βαθμολογικές απώλειες, ιδιαίτερα μέσα στη Ριζούπολη με ομάδες που πάνω κάτω έχουν τους ίδιους στόχους, μπορεί να αποβούν καθοριστικές στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν ήταν απειλητικοί προς την εστία των Βοιωτών. Αντίθετα, το συγκρότημα του Ζοζέ Ανινγκό «άγγιξε» το γκολ στο 16΄ με τον Μαρκόβσκι να μην μπορεί να νικήσει τον Τσόβιτς από οριακή θέση οφσάιντ.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «ανταπέδωσαν» στο 30΄, όταν οι Ναδάλες - Ντεβέσα συνδυάστηκαν έξοχα, ο δεύτερος βγήκε απέναντι στον Επασί, αλλά δεν κατόρθωσε να περάσει την μπάλα πάνω από το σώμα του και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε. 

Ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί στο 54ο λεπτό με το αριστερό σουτ του Μπαρτολίνι, που είχε προωθηθεί. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 67΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ, όταν ο Μπελγκαζουανί έβγαλε την μπαλιά στον κενό χώρο και ο Έλληνας επιθετικός σούταρε με τη μία 3-4 μέτρα έξω από την περιοχή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις