ΠΑΣΟΚ: Η παρουσία Καραμανλή στη ΔΕΘ, επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2006 18:40
A- A A+

«Ο μονόδρομος των δήθεν μεταρρυθμίσεων του κ. Καραμανλή και της ΝΔ δεν θα γίνει μονόδρομος για την χώρα. Η πολιτική της κοινωνικής αδικίας δεν είναι μονόδρομος για την χώρα», τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, «για μια ακόμη φορά η παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ήταν μια επιχείρηση παραπλάνησης και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Ο κ. Καραμανλής κρύβει την πολιτική της κυβέρνησής του, μια πολιτική που πλήττει τους πολλούς και ευνοεί τους λίγους, τους ισχυρούς και τους ημέτερους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τον Πρωθυπουργό και απαντώντας στις κατηγορίες περί λαϊκισμού, παρατήρησε πως «λαϊκισμός είναι αυτό που έχει κάνει ο ίδιος: να υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες και στη συνέχεια να αναβάλλει συνεχώς για το μέλλον τις ρητές δεσμεύσεις του».

Καταλήγοντας, ο κ. Αθανασάκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αφιέρωσε 29 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια, 33 δευτερόλεπτα για την υγεία, 55 δευτερόλεπτα για την ανεργία και για την παιδεία 59 δευτερόλεπτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή