Νέο «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες»

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 21:24
UPD:21:31
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός πήγαινε για το πρώτο του «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά λογάριαζε χωρίς τον... Πέδρο Κόντε.

Με δύο γκολ του Ισπανού επιθετικού (έφτασε τα 11 στη Super League και τα 17 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις) οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 2-1 εντός έδρας, σκορπίζοντας ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση στους «πράσινους» που δε λένε να «σηκώσουν κεφάλι».

Όπως συνέβη σε πολλά ματς από την έναρξη της περιόδου, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ από το.. πουθενά. Το πρώτο ενώ ήταν εκείνος στην επίθεση και η μπάλα από κόντρα βρέθηκε στην πλάτη του Οικονόμου με τον Κόντε να μην αστοχεί απέναντι από τον Βλαχοδήμο (30΄), ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, από βολέ του Βελλίδη (η φάση ήταν κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού που δεν δόθηκε) ο Κόντε με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των «πρασίνων».

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ουζουνίδη πίεσε για ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να ξαναμπεί στο ματς και τα κατάφερε στο 69΄, έστω κι αν η μείωση του σκορ από το «τριφύλλι» προήλθε από το αυτογκόλ του Γαρουφαλιά από την προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη.

Κάπως έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην πρώτη εντός έδρας νίκη του από τις 28 Οκτωβρίου και το 2-1 επί της Κέρκυρας. Ακολούθησαν 6 ματς στους «Ζωσιμάδες» που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» (πέντε ισοπαλίες και μία ήττα), ενώ για τον Παναθηναϊκό το αναφέραμε και πιο πάνω.

Σε 11 ματς μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης» μετρά 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Μαζί με την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα, που μοιράζονται την προτελευταία θέση είναι οι τρεις ομάδες που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσουν νίκη εκτός έδρας!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις