Αγγλία: «Έφυγε» στα 36 του χρόνια ο Λίαμ Μίλερ

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 17:52
UPD:18:01
wikimedia commons/ Peadar O'Sullivan
A- A A+

Σε ηλικία μόλις 36 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην παίκτης των Σέλτικ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίαμ Μίλερ, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Οι δύο σημαντικότεροι σύλλογοι στην καριέρα του Ιρλανδού μέσου έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω ανακοινώσεων. «Όλοι στη Σέλτικ πληροφορήθηκαν με λύπη τον θάνατο του πρώην μέσου της ομάδας, Λίαμ Μίλερ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την ώρα. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίαμ» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «καθολικών», ενώ αυτή των «κόκκινων διαβόλων» τονίζει:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη λύπη τον τραγικό θάνατο του πρώην μέσου μας, Λίαμ Μίλερ. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήριά μας στους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη ώρα».

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν στη Σέλτικ το 2000, ενώ τέσσερα χρόνια μετά υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπαιξε ακόμη και στις: Άαρχους, Λιντς, Σάντερλαντ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Περθ Γκλόρι, Μπρισμπέιν Ρόαρ, Μέλμπουρν Σίτι, Κορκ Σίτι, Γουίλμινγκτον Χάμερχεντς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις