«Έσωσε την παρτίδα» η Ξάνθη στο 93΄

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 17:03
UPD:17:06
Eurokinissi Sports/ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
A- A A+

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε η Κέρκυρα στα Πηγάδια, όπου αναδείχιθηκε ισόπαλη, 1-1, με την Ξάνθη στο εναρκτήριο ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Φαίακες κρατούσαν το πολύτιμο «τρίποντο» στα χέρια τους, αλλά την τελευταία λέξη στο ματς είχε ο Κάστρο, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» για τους «Ακρίτες».

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη επέβαλλε το ρυθμό της από το πρώτο μέρος, όταν και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Γιαννακόπουλου. Η Ξάνθη, πάντως, θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα με τον Γέντρισεκ, ο οποίος αστόχησε σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε σε θέση βολής.

Στο 7΄ ο Γιαννακόπουλος απόκρουσε με τα πόδια του πλασέ του Γέντρισεκ, ενώ στο 38΄ το σουτ του επιθετικού της Ξάνθης έφυγε άουτ.

Οι νησιώτες μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να αιφνιδιάσουν και τα κατάφεραν στο 64΄ με τον Επστάιν, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78΄ ο Μπαλάφας έχασε σπουδαία ευκαιρία για να «κλειδώσει» το παιχνίδι, όταν επίσης από οριακή θέση έπιασε μόνος κι ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

Ευκαιρία που η ομάδα του πλήρωσε ακριβά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.. Από τη σέντρα του Τριάδη ο Κάστρο εντελώς ανενόχλητος με κεφαλιά χάρισε έναν ανέλπτιστο, έτσι όπως είχε εξελιχθεί το ματς, βαθμό για την Ξάνθη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις