Χωρίς να φορτσάρει στους ημιτελικούς ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 21:31
UPD:21:35
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν μετά τη νίκη του με 2-0 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 3-1 και προκρήθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί, όπου έχουν ήδη προκριθεί η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και η ΑΕΛ και που θα μπουν με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κληρωτίδα, την ερχόμενη Δευτέρα (12/02).

Το σκορ του πρώτου προημιτελικού είχε ουσιαστικά καθορίσει ποια ομάδα θα συνέχιζε στη διοργάνωση.

Για το λόγο αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν χρειαζόταν να ρισκάρει ιδιαίτερα. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για την ανατροπή και για να έκανε κάτι τέτιο χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ. Οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να το πετύχουν από τα πρώτα λεπτά, πήραν τον έλεγχο του ματς και πίεσαν τους Θεσσαλονικείς.

Τα δεδομένα του αγώνα ίσως να ήταν διαφορετικά, εάν στο 26' ο Ντικινί έβρισκε το στόχο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Το σουτ του επιθετικού του Ατρόμητου, όμως, πέρασε λίγο άουτ κι έτσι χάθηκε η μοναδική ευκαιρία των παικτών του Κάναντι για να προηγηθούν.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ σκόραρε και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση. Στο 30' ο Σάκχοφ έδωσε στον Κουλούρη αυτός πάτησε στον Ουκρανό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος δεν είχε να χάσει κάτι, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54', καθώς ο Βασιλακάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Κάναντι συνέχισε να έχει την κατοχή και να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 66', καθώς ο Μαλεζάς έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κωστόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάνιας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 2-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουλούρης στο 79'.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις