Instagram: Η Κάιλι Τζένερ «εκθρόνισε» τη Μπιγιονσέ

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 23:51
EPA/JUSTIN LANE

Η 22χρονη Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της κορούλας της, η οποία γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

A- A A+

Το μοντέλο και τηλεπερσόνα Κάιλι Τζένερ είναι νέα «βασίλισσα» του Instagram, με τη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της να είναι πλέον εκείνη με τα περισσότερα «likes» στην ιστορία του δημοφιλούς μέσου κοινωνικού δικτύωσης, εκθρονίζοντας από την κορυφή την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Η 22χρονη Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της κορούλας της, η οποία γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Όπως αποκάλυψε η Τζένερ, μαζί με τον σύντροφό της ράπερ Τράβις Σκοτ αποφάσισαν να δώσουν στην κορούλα τους το όνομα Στόρμι.

stormi webster 👼🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απέσπασε περισσότερα από 15 εκατ. «likes» μέσα σε δύο ημέρες, αποτελώντας τη δημοφιλέστερη μέχρι στιγμής ανάρτηση στο Instagram.

Μέχρι πρότινος, η δημοφιλέστερη φωτογραφία στο Instagram ήταν εκείνη της Μπιγιονσέ, η οποία μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης είχε ανακοινώσει πριν από έναν χρόνο ότι ήταν έγκυος, περιμένοντας δίδυμα. Η δημοσίευση της Μπιγιονσέ συγκέντρωσε περισσότερα από 11 εκατ. «likes».

Όπως έγινε γνωστό προ δύο μηνών, η Κένταλ Τζένερ ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της περασμένης χρονιάς, έχοντας απολαβές 22 εκατ. δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα, αλλά και στους 103 εκατ. ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες - κολοσσούς όπως η Adidas και η Estee Lauder.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή