Βόλεϊ: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 23:21
UPD:23:22
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Με επική ανατροπή κι ενώ έχανε 0-2 από την Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 σετ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου βόλεϊ.

Η ομάδα των βορείων προαστίων προηγήθηκε 2-0 σετ, 24-23 στο τρίτο και 14-12 στο τάι μπρέικ, αλλά οι «πράσινοι», με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό Τζόνσον, κατόρθωσαν να φτάσουν στη μεγαλειώδη ανατροπή, με πλασέ του Τζόνσον και άσσο του Μπατατζίμ.

Οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στη διοργάνωση για τρίτη συνεχή χρονιά, με την Κηφισιά να μετρά μέχρι σήμερα (7/2) δύο προκρίσεις με 3-2, ενώ η νίκη του Παναθηναϊκού σημειώθηκε μόλις τρεις ημέρες μετά την ήττα από τον ίδιο αντίπαλο στο Μετς, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Στην επόμενη φάση οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Πειραιώς. Μετά τους «πράσινους» και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, που είχαν προκριθεί από χθες (6/02), στην φάση των «8» θα βρίσκονται και οι Ηρακλής Χαλκίδας, Ηρακλής, Νίκη Αιγινίου και Εθνικός, ενώ το τελευταίο εισιτήριο θα βγει αύριο, από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Φοίνικα Σύρου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις