«Back to the Future»: Η θρυλική ταινία θα γίνει manga

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 08:00
UPD:13:24
A- A A+

O δημιουργός του πετυχημένου ιαπωνικού manga «One - Punch Man», Γιούσουκε Μουράτα (Yuusuke Murata), ετοιμάζει ένα καινούργιο κόμικ που θα βασίζεται στη θρυλική ταινία «Back to the Future».

Ο Μπομπ Γκέιλ (Bob Gale),  σεναριογράφος της κλασικής ταινίας του 1985, θα επιτηρεί την παραγωγή του manga.

Με τίτλο «BTTF», το κόμικ θα είναι μια μεταφορά και των τριών ταινιών και θα περιέχει υλικό που δεν θα έχουμε δει στις ταινίες. Ο Μουράτα διασκευάζει το σενάριο ενώ δήλωσε πως θα «εξερευνήσει και κάποιες ιδέες που δεν βρήκαν τον δρόμο τους στις ταινίες». Μια από αυτές είναι και το διαφορετικό φινάλε.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα ξεκινήσει η σειρά, ο πρώτος ολοκληρωμένος τόμος θα βγει στις 20 Απριλίου.

Στην υπόθεση της ταινίας, ο Μάρτι Μακ Φλάι (Μάικλ Τζέι Φοξ) είναι ένας 17χρονος μαθητής που ζει στο Hill Valley της Καλιφόρνια. Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 1985, ο φίλος του, καθηγητής Έμετ Μπράουν (αναφέρεται ως «Ντοκ», τον ρόλο υποδύεται ο Κρίστοφερ Λόιντ), τον καλεί να βρεθεί στη 1:15 τα ξημερώματα στο εμπορικό κέντρο «Twin Pines Mall».

Την ίδια ημέρα, κατά την επιστροφή του από το σχολείο, βρίσκει το αυτοκίνητο του πατέρα του τρακαρισμένο, καταστρέφοντας τα σχέδιά του να περάσει το σαββατοκύριακο με την κοπέλα του.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς