Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 20:04
UPD:20:05
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Ολυμπιακό, για τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Καραϊσκάκη μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την ΑΕΚ.

Η πειραϊκή ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (8/02) από το πειθαρχικό όργανο της Super League και με βάση το κατηγορητήριο κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και αποκλεισμό της έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές.

Μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο περιλαμβάνε το άρθρο 15, παράγραφος 4β του Πειθαρχικού Κώδικα στην ΕΠΟ, που αφορά την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Το εν λόγω εδάφιο αναφέρει: 

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών». 

Ακόμη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εγκαλείται και για ρίψη αντικειμένων που προκάλεσαν προσωρινά διακοπή του αγώνα (άρθρο 15, παρ. 3β), που επιφέρει πρόστιμο μεταξύ 3.000 και 45.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις