Ο ισπανικός Τύπος για τη νίκη της Βαλένθια στο Καραϊσκάκη

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 12:36
A- A A+

Ο Αλμπιόλ που διόρθωσε τα λάθη του και ο Μοριέντες με χατ-τρικ έδωσαν τη νίκη στη Βαλένθια στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού, γράφει σήμερα ο ισπανικός Τύπος για τη νίκη των Ισπανών με 4-2 επί του πρωταθλητή Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά:

El Pais: «Συγχωρεμένος. Ο Αλμπιόλ πέτυχε με το γκολ που πέτυχε εξιλεώθηκε για τα λάθη του και έγινε από μοιραίος ήρωας, ενώ ο Μοριέντες σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της Βαλένθια επί του Ολυμπιακού στην Αθήνα». Marca: «Μπαρτσελόνα και Βαλένθια επέβαλαν το νόμο τους. Η Βαλένθια επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 4-2 στη Αθήνα μετά από έναν έντονο αγώνα για 90 λεπτά, με τον Μοριέντες να σημειώνει χατ-τρικ. Οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα με πολλή όρεξη και έφτασαν πολλές φορές στην εστία του Κανιθάρες. Μετά το γκολ του Κωνσταντίνου τα πράγματα άλλαξαν άρδην και η Βαλένθια ξύπνησε. Κατάφερε να προηγηθεί, όμως στην επανάληψη ισοφαρίστηκε. Τελικά όμως κέρδισε η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη και ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη για να φτάσει στο στόχο της».

As: «Ο Αλμπιόλ, που διόρθωσε τα λάθη του και ο Μοριέντες με χατ-τρικ έδωσαν τη νίκη στη Βαλένθια, η οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Ριβάλντο, που είχε ήδη στερήσει παλαιότερα στη Βαλένθια τη συμμετοχή στο Champions League ήταν το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού, όπως επίσης και η πίεση του ελληνικού κοινού και η επιθυμία της ομάδας να δώσει χαρά στον κόσμο της μετά από πολλά χρόνια με αποτυχίες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καταπληκτικά το παιχνίδι και προκάλεσε αναταραχή στη Βαλένθια στα πρώτα λεπτά. Στην επανάληψη και μετά το 2-2 το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό και καθεμία από τις δύο ομάδες μπορούσε να σκοράρει. Τελικά τα κατάφερε η Βαλένθια με τον Αλμπιόλ να σκοράρει και να διορθώνει με αυτόν τον τρόπο όλα τα λάθη του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μοριέντες φτάνοντας τα τρία γκολ στον αγώνα και τα επτά απέναντι σε ελληνικές ομάδες. Η Βαλένθια πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε ακόμη και να χάσει και ξεκίνησε με το δεξί το Champions League».

El Mundo Deportivo: «Μεγάλος θρίαμβος της Βαλένθια στην Αθήνα. Το χατ-τρικ του Μοριέντες και το γκολ του Αλμπιόλ της έδωσαν τη νίκη στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού. Παρά το θετικό τελικό αποτέλεσμα, η Βαλένθια παρουσίασε σε αρκετά σημεία έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, κάτι που θα μπορούσε να της στοιχίσει ακριβά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις