Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να απαγάγει την Lana Del Rey

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 12:50
A- A A+

H αστυνομία στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να απαγάγει την τραγουδίστρια Lana Del Rey, σύμφωνα με το BBC.

Ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν συνελήφθη κοντά στο Amway Center του Ορλάντο, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του. Πρόκειται για τον 43χρονο Michael Hunt που, πλέον, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση με αξιόπιστη απειλή και απόπειρα απαγωγής με όπλο.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται ότι είχε αναρτήσει απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι άνδρες του έλαβαν νωρίς την Παρασκευή σχετική πληροφορία και τον συνέλαβαν. «Όταν συνελήφθη, ο Hunt είχε στην κατοχή του εισιτήρια για την συναυλία της Lana Del Rey και ένα μαχαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι ο 43χρονος δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Elizabeth Woolridge Grant.

Προτεινόμενα για εσάς