Παραίτηση Σκανδαλίδη από το βουλευτικό αξίωμα

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 14:28
UPD:15:40
A- A A+

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το δήμο της Αθήνας, Παναγιώτης Σκανδαλίδης. Τη θέση του κ. Σκανδαλίδη καταλαμβάνει ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης ως πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έστειλε επιστολή παραίτησης στην πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω τη ψήφο του λαού της Αθήνας για τη Δημαρχία της πόλης και να αφοσιωθώ στην επίλυση των προβλημάτων της εκλογικής μου περιφέρειας από άλλη θέση δεν μου επιτρέπει να ασκώ παράλληλα τα βουλευτικά μου καθήκοντα. Γι' αυτό παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτηση μου από το βουλευτικό αξίωμα».

Όπως είπε ο κ. Σκανδαλίδης, η πράξη της παραίτησής του συμβολίζει την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο δήμο, όπου παρατηρούνται σπατάλες, έργα βιτρίνας, άδικη κατανομή βαρών, συγκεντρωτική πρακτική. «Αυτός ο τρόπος διοίκησης του δήμου έγινε καθεστώς», τόνισε, «ένα καθεστώς το οποίο παρέλαβε μια λαμπρή ολυμπιακή πρωτεύουσα και την οδήγησε στην παρακμή».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του ως βουλευτή, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πως «ο πολιτικός δεν τελειώνει ποτέ», ενώ κληθείς να σχολιάσει πρόσφατη δημοσκόπηση που δείχνει τον κ. Κακλαμάνη να προηγείται με μεγάλη διαφορά, ανέφερε χαρακτηστικά: «Γέλασα με την ψυχή μου βλέποντας τη δημοσκόπηση. Δεν έχει καμία αξία. Είναι μια αστεία ιστορία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή