Ford: Η μοναδική αναμέτρηση των οκτώ

Με όρους Performance στη Motorland της Βαρκελώνης
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 14:49
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Πρόκειται για την απόλυτη αναμέτρηση στην πίστα: Οκτώ μοντέλα από την γκάμα της Ford Performance για πρώτη φορά μαζί στην πίστα, με τους οδηγούς της Ford Chip Ganassi Racing Team να τα πιέζουν στο όριο. 

Στο νέο βίντεο της Ford Performance που γυρίστηκε στην πίστα Motorland της Βαρκελώνης, τα Ford F-150 Raptor και Fiesta ST, το ολοκαίνουργιο Fiesta ST, το Focus RS, η νέα Mustang GT, η Mustang GT350R, το Ford GT παραγωγής και το αγωνιστικό Ford GT σε μία μεταξύ τους χρονομέτρηση σε έναν και μοναδικό γύρο στο σιρκουί των 5.345 χιλιομέτρων.

Τα γυρίσματα έγιναν σε συνεργασία με την Castrol Edge σε διάστημα μόλις τεσσάρων ωρών, κατά τη διάρκεια δοκιμών ελαστικών του αγωνιστικού Ford GT, με τη συμμετοχή οκτώ οδηγών της Ford Chip Ganassi Racing Team εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το αποκορύφωμα ήταν μία μάχη ανάμεσα στα οκτώ αυτοκίνητα στην τελευταία στροφή και στην ευθεία τερματισμού. 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη και προφανώς μοναδική ευκαιρία για ένα Fiesta ST να αναμετρηθεί με τον νικητή του Λε Μαν, το αγωνιστικό Ford GT. Στα γυρίσματα της αναμέτρησης χρησιμοποιήθηκαν τρία κινηματογραφικά συνεργεία, ένα drone και 16 κάμερες GoPro, ενώ οι μάχες στην πίστα καταγράφηκαν σε εικόνα υψηλής ανάλυσης 4K από ένα ειδικά διασκευασμένο Ford Fiesta ST σε ρόλο camera car.

Από τα οκτώ αυτοκίνητα τα έξι διαθέτουν κινητήρα Ford EcoBoost - από τον μικρότερο τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost του 1,5 λίτρου του ολοκαίνουργιου Fiesta ST έως τον EcoBoost των 3,5 λίτρων με τα δύο turbo στο F-150 Raptor, στο Ford GT παραγωγής, καθώς και στο αγωνιστικό Ford GT.   

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή