Αγγλία: Η ίδια, αδιόρθωτη Λίβερπουλ

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 23:35
A- A A+

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για... καρδιακούς, Λίβερπουλ και Τότεναμ έμειναν στο 2-2 στο «Άνφιλντ», για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους» μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ενώ η ομάδα του Κλοπ έδειχνε ότι ελέγχει πλήρως το παιχνίδι, τα πάντα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 80΄, ένα λεπτό μετά την είσοδό του, ο Βανιάμα με απίθανο βολέ εκτός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι «Πετεινοί» θα μπορούσαν μάλιστα να προηγηθούν στο 85΄, αλλά ο Κέιν αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαλάχ, με δεύτερο δικό του γκολ, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Τότεναμ κέρδισε κι άλλο πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Χάρι Κέιν, αλλά αυτή τη φορά ήταν εύστοχος για το τελικό 2-2.

Ο βαθμός έφερε τη Λίβερπουλ μόνη στην τρίτη θέση, ενώ η Τότεναμ, που διατήρησε το αήττητο για όγδοο σερί αγώνα, είναι πέμπτη με δύο βαθμούς λιγότερους.

Στο άλλο ματς της Κυριακής Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες, με 1-1. Οι «ανθρακωρύχοι» προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Ντιαμέ αλλά στο 55΄ ισοφάρισε με πέναλτι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη νύχτα της Δευτέρας (5/2) με το παιχνίδι Γουότφορντ-Τσέλσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις