Super League: Εύκολο πέρασμα (3-1) του ΠΑΟΚ από τα Γιάννινα

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 16:51
UPD:16:57
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο δρόμο για το πρωτάθλημα και παραμένει πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» πέρασε θριαμβευτικά με 3-1 από τους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με τη συμπλήρωση των 2/3 της διαδρομής.

Ο δρόμος προς τη νίκη, πάντως, άνοιξε με γκολ οφσάιντ του Πέλκα στο 9ο λεπτό. Το σοβαρότατο λάθος χρεώνεται σε διαιτητή και βοηθό, που δεν είδαν ότι ο άσος του ΠΑΟΚ βρισκόταν τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ στην κεφαλιά-πάσα του Πρίγιοβιτς.

Το γρήγορο προβάδισμα έδωσε «φτερά» στα πόδια των φιλοξενούμενων και εκμηδένισε την ψυχολογία των Ηπειρωτών, που απλά δεν υπήρχαν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου διπλασίασε στο 39΄ με περιπετειώδες τέρμα του Πρίγιοβιτς, ενώ ο Σέρβος επιθετικός έκανε δύο τα γκολ του γράφοντας και το 0-3 στο 45΄, με κοντινό σουτ.

Με τη μοίρα του αγώνα να έχει, ουσιαστικά, σφραγιστεί από νωρίς, ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους να αμβλύνουν κατά τι τις εντυπώσεις μειώνοντας στο 70΄ με κεφαλιά του Κόντε, με την εστία της μακεδονικής ομάδας να παραβιάζεται ύστερα από επτά αγώνες. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν χωρούσαν στη Θύρα 7 που τους είχε παραχωρηθεί, εξήλθαν αυτής και με «ντου» μπήκαν στη Θύρα 4. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα passport.gr, διμοιρία των MAT που βρισκόταν έξω από τη συγκεκριμένη θύρα αποχώρησε αφήνοντας ανενόχλητους τους οπαδούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις