Πόλο: Μεγάλες νίκες για Χανιά και Υδραϊκό

Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 23:06
UPD:04/02/2018 15:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας τους «κυανέρυθρους» με 20-4 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και συνέχισε με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα.

Στο κολυμβητήριο των Χανίων, ύστερα από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ ο ΝΟΧ πήρε τη νίκη απέναντι στη Χίο με 10-9 και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη από μισή ώρα ξεκίνησε η αναμέτρηση στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, όπου ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε άνετα του ουραγού ΟΦΗ με 17-3.

Ο λόγος καθυστέρησης ήταν η αργοπορημένη άφιξη των φιλοξενούμενων, αφού λόγω κακών καιρικών συνθηκών το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΝΟΒ προσγειώθηκε στα Χανιά.

Ο Υδραϊκός νίκησε 9-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ, ενώ ισόπαλο 7-7 έληξε το παιχνίδι στο Ρέστειο κολυμβητήριο, ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον Εθνικό, ενώ ο Π[ΑΟΚ επικράτησε 4-3 της Γλυφάδας και πανηγύρισε την τρίτη συνεχή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις