Αγραπίδης: Το ψηφοδέλτιο μας δεν είναι ψηφοδέλτιο σταρ-σίστεμ

Μεϊμαράκης: «Τα κριτήρια των εκλογών είναι αυτοδιοικητικά και όχι αθλητικά»
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2006 18:46
A- A A+

Τους υποψηφίους του συνδυασμού "Ώρα Πειραιά" παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής του, δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, κάνοντας ταυτόχρονα απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής.

Όπως είπε ο κ. Αγραπίδης, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του δεν είναι ψηφοδέλτιο σταρ-σίστεμ. «Δεν περιλαμβάνει υποψηφίους που πολιτεύονται μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη και δεν συμμετέχουν σ΄αυτό πρόσωπα που ευθύνονται για τη διάλυση της πόλης μας στο πρόσφατο παρελθόν», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Συμμετέχουν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους και έχει ανανεωθεί σε ποσοστό πάνω από 50%. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και μπαίνουμε δυνατά. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον Πειραιά κάθε μέρα καλύτερο. Στέλνουμε σε όλους τους Πειραιώτες το μήνυμα "Με τον Πειραιά δεν παίζουμε"».

Εκ των παρισταμένων στην εκδήλωση, ο υπουργός ¶μυνας, Ευ. Μεϊμαράκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε πως το δίλημμα σ΄αυτές τις εκλογές δεν είναι Αγραπίδης ή Φασούλας, αλλά αν θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Πειραιά και αυτό -τόνισε- μπορεί να το κάνει μόνο ο Χρήστος Αγραπίδης.

«Τα κριτήρια των εκλογών είναι αυτοδιοικητικά και όχι αθλητικά. Θέλουμε Τοπική Αυτοδιοίκηση ικανή που δεν θα διαχωρίζει τους πολίτες. Εμείς στηρίζουμε τον Χρήστο Αγραπίδη γιατί μπορεί να κάνει έργο», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή