Πόλο: «Κατάπιαν» και την Ουγγαρία οι Γυναίκες

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 22:34
UPD:22:43
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο Β΄ όμιλο της προκριματικής φάσης του Europa Cup, στο Βόλο, σημείωσε η Εθνική Γυναικών, αλλά αυτή ήταν σαφώς πιο σημαντική από εκείνη της πρεμιέρας.

Δυνατή, πεισμωμένη και με ατσάλινη άμυνα, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση νίκησε 8-5 την πάντα ισχυρή Ουγγαρία και έδειξε πως είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει και στις φετινές μεγάλες διοργανώσεις.

Παράλληλα, εκτός από την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου, που δίνει απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του φάιναλ 6.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (3/2) στις 20:30 το αδύναμο Ισραήλ, σε έναν εύκολο αγώνα και την Κυριακή (10:00 το πρωί) την Ιταλία, στον αγώνα που θα στοχεύσει την πρωτιά.

Τα κορίτσια του Μορφέση «έτρωγαν σίδερα» στην άμυνα και κυρίως στον παίκτη λιγότερο και με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου πολύ καλή στο τέρμα.

Αν, μάλιστα, οι Ελληνίδες ήταν λίγο πιο προσεκτικές στην επίθεση και δεν υπέπεπταν σε λάθη και σε βεβιασμένες ενέργειες θα μπορούσαν να έχουν πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα και πολύ πιο νωρίς.

Εκμεταλλεύτηκαν, όμως, τον παίκτη παραπάνω και με κορυφαίες και σκόρερ τις Ασημάκη, Τσουκαλά, Αβραμίδου και Ελ. Πλευρίτου ανέβασαν τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο και την κράτησαν ως τη λήξη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις