Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός με ΕΟΚ και ΚΕΔ

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 20:38
UPD:20:42
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Την παρέμβαση της Πολιτείας ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό των τεσσάρων Eλλήνων διαιτητών της Euroleague από τους αγώνες της Α1 και τη μη επιστροφή τους, παρά την πρόσφατη απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι, απέστειλαν επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας την παρέμβασή τους, προκειμένου να επιστρέψουν στις εγχώριες διοργανώσεις οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου και Γιάννης Φούφης.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ζήτησε τον πειθαρχικό έλεγχο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν είναι νόμιμη και επομένως θεωρούν άκυρες τις αποφάσεις της «καθόσον, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2725/1999, δεν είναι όλα τα μέλη αυτής διεθνείς διαιτητές».

Κατόπιν τούτων, ο Ολυμπιακός ζητεί: «Την άμεση παρέμβαση των κ.κ. Υφυπουργού Αθλητισμού, Αθλητικού Εισαγγελέα και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, καθώς επίσης και τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο της μη νόμιμης συμπεριφοράς της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ, όπως και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις