Ομπράντοβιτς: Δεν ήμασταν στο παιχνίδι

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 23:43
UPD:23:47
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε να πει και πολλά λόγια μετά τη συντριβή της ομάδας του από τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντίπαλου και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. 

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Ολυμπιακό, για το καλό παιχνίδι που έκανε», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός.

«Ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινούσαν δυνατά μετά την περίοδο που πέρασαν με τα προβλήματα που είχαν. Ήταν όπως το περιμέναμε. Έπαιξαν πολύ δυνατά, έβαλαν τα σουτ και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά. Άξιζαν να κερδίσουν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Στη ζωή μας έχουμε και καλές και κακές στιγμές, έτσι είναι και στον αθλητισμό. Αυτό το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο τρόπος που παίξαμε. Δεν ήμασταν στο παιχνίδι, δεν προσπαθήσαμε να παλέψουμε».

Ποια είναι λοιπόν η εξήγηση; «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πάντα η ευθύνη είναι του προπονητή. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, όλοι μας, για να μην μας συμβεί κάτι τέτοιο ξανά. Μπορεί να παίζεις άσχημα, αλλά δεν γίνεται να μην παλεύεις, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις