Βόλεϊ: Στα προημιτελικά του Challenge Cup ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 20:12
UPD:20:17
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο Μπακού την Λοκομοτίβ, επίσης με 3-0 όπως στον πρώτο αγώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenge Cup των Ανδρών.

Στους «οκτώ» της διοργάνωσης η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη βελγική Μένεν, η οποία πέρασε αποκλείοντας την Παρνού με νίκη 3-0 στη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ κλειδώνοντας την πρόκριση. Η Λοκομοτίβ Μπακού προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με ωραίο φινάλε και κυρίως αδιαπέραστο μπλοκ κατάφεραν να πάρουν και το 3ο σετ με 26-24 και μαζί τη νίκη.

«Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Γνωρίζαμε ότι η Λοκομοτίβ Μπακού είναι πιο επικίνδυνη στην έδρα της απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά και μπήκαμε συγκεντρωμένα για να δείξουμε ότι ήρθαμε για τη νίκη», δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Είμαι ευτυχισμένος που φέραμε στους οπαδούς μας τη νίκη και προχωράμε βήμα βήμα την πολύ καλή πορεία μας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο. Μετά τα δυο πρώτα σετ, παραμείναμε συγκεντρωμένοι και όσοι παίκτες μπήκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις