Super League: Το ντέρμπι ξεκίνησε από σήμερα

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 20:08
UPD:20:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής μπορεί να είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (4/2), αλλά ξεκίνησε από σήμερα με... χαρτοπόλεμο.

Την αρχή έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», που με επιστολή του Σάββα Θεοδωρίδη σε ΕΠΟ, Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και UEFA, ζήτησαν την αντικατάσταση τόσο του διαιτητή που ορίστηκε από την ΚΕΔ (Παπαπέτρου) όσο και του 4ου ρέφερι της αναμέτρησης (Σιδηρόπουλος).

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κάνει λόγο «για επαναλαμβανόμενα και σκανδαλώδη φαινόμενα από την ΚΕΔ» και αναφέρεται στις αποφάσεις του Παπαπέτρου στον περσινό πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος (γκολ του Πατίτο με το χέρι).

Στο δια ταύτα, ο Ολυμπιακός ζήτησε άμεση παρέμβαση της UEFA «ώστε να αντιμετωπίσουν το σκανδαλώδες και διεφθαρμένο σύστημα».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για αλλοίωση των όρων και των συνθηκών ισονομίας, για τον Ολυμπιακό αναφέρεται ότι οι άνθρωποί του «επιδίδονται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών» και η ανακοίνωση καταλήγει με την Ένωση να υπογραμμίζει ότι δεν θα οδηγηθεί στο Φάληρο «σαν πρόβατο επί σφαγή»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις