Πολύδωρας: Μετά τις εκλογές η συζήτηση για τις διαδηλώσεις στην Αθήνα

«Ήλπιζα ότι η επικαιρότητα των δημοτικών εκλογών θα ήταν πλεονέκτημα στο διάλογο. Κάποιοι έκριναν άλλως. Υποχωρώ εγώ»
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2006 14:57
A- A A+

Για μετά τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές μετέθεσε τη συζήτηση για το θέμα των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, με συμπληρωματική επιστολή που απέστειλε σε πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολύδωρας στην επιστολή του, «σε συνέχεια της επιστολής μου από 14 Αυγούστου τ.ε. σχετικά με την σύγκληση συσκέψεως για την αντιμετώπιση μικρών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, είχα αναφέρει ότι αυτή θα επραγματοποιείτο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν όμως των τοποθετήσεων που ακούστηκαν από πολλούς και από υποψηφίους Δημάρχους, είμαι της απόψεως ότι θα ήταν σκοπιμότερο η συζήτησή μας πάνω στο θέμα αυτό να πραγματοποιηθεί μετά τις δημοτικές εκλογές, περί τα τέλη Οκτωβρίου».

Σύμφωνα με τον υπουργό, «το περιθώριο αυτό του χρόνου αλλά και η διεξαγωγή, εν τω μεταξύ, των δημοτικών εκλογών θα επιτρέψει σε όλους μας να μελετήσουμε ακόμη πιο ενδελεχώς το πρόβλημα και να τοποθετηθούμε χωρίς την ψυχολογική πίεση των εκλογών».

«Ήλπιζα ότι η επικαιρότητα των δημοτικών εκλογών θα ήταν πλεονέκτημα στο διάλογο. Κάποιοι έκριναν άλλως. Υποχωρώ εγώ», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πολύδωρας και καταλήγει:

«Σε εύθετο χρόνο και εγκαίρως θα σας γνωρίσω την ημερομηνία συγκλήσεως της ανωτέρω συσκέψεως».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή