Μπάσκετ: «Πράσινο» το ντέρμπι, διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι»

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 20:50
UPD:21:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 68-61 στο ελληνικό clasico, στο ΟΑΚΑ, στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. 

Οι «πράσινοι» έκαναν το 14Χ14 υποχρεεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην τέταρτη ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Παρόλα ταύτα και με το Χρήστο Μαρμαρινό να έχει απομακρυνθεί από το τεχνικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας λίγες ώρες, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε για μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Τα φάουλ που χρεώθηκαν όμως γρήγορα οι ψηλοί του, ΜακΛιν και Μιλουτίνοφ, επηρέασαν το παιχνίδι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις ρακέτες και προκάλεσαν την αντίδραση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα τα είχε με τη διαιτησία.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης, ο Ολυμπιακός έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλό του και προηγήθηκε +10 (3-13 στο 6').

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκόραραν μόνο με βολές στα πρώτα οκτώμισι λεπτά της α΄ περιόδου, πριν ο Σίνγκλετον πετύχει το πρώτο σουτ εντός παιδιάς του αγώνα για την ομάδα του!

Στην πορεία της συνάντησης κλειδί για τους γηπεδούχους αποδείχθηκε η παρουσία των Λεκαβίτσιους και Βουγιούκα, που κράτησαν τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Προς το τέλος της τρίτης περιόδου ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και με ευχάριστη έκπληξη τον Μήτογλου πήρε μια σημαντική διαφορά για τα δεδομένα του ντέρμπι (68-61), την οποία κράτησε ως το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις