Επιστολές Τσιτουρίδη υπό τον τίτλο «24 Ψέματα» προς ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ

Αντώναρος: «Η παραβατική συμπεριφορά ενός ατόμου δεν θέτει εκτός λειτουργίας ολόκληρη την Επιτροπή Ανταγωνισμού»
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2006 14:02
A- A A+

«Ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, στέλνει σήμερα δυο επιστολές με τίτλο "24 ψέματα", μία προς το ΕΣΡ και μία προς την ΕΣΗΕΑ, επισημαίνοντας μια σειρά ανακρίβειες που ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες από τα μέσα ενημέρωσης γύρω από την υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ».

ΑΥτό έκανε σήμερα γνωστό ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελοας Αντώναρος κατά την τακτική ενημέρωση στο pressroom.

Ο κ. Αντώναρος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί στο θέμα των πολιτικών ευθυνών, καθώς επίσης ότι οι ευθύνες δεν είναι συλλογικές, αλλά ατομικές.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο υφίσταται πολιτική ευθύνη του κ. Τσιτουρίδη που απορρέει από ενδεχόμενη εμπλοκή του κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου στην υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι η κυβέρνηση οδηγεί όλα τα φαινόμενα διαφθοράς στη Δικαιοσύνη και ότι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη.

Αναφερόμενος επίσης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η παραβατική συμπεριφορά ενός ατόμου δεν θέτει εκτός λειτουργίας ολόκληρη την Επιτροπή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή