Super League: Δε δέχτηκε γκολ, αλλά δε νίκησε

Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, με τους «πράσινους» να παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 19:22
UPD:19:26
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δε δέχτηκε γκολ σε εκτός έδρας ματς μετά από πολύ καιρό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το τελικό 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, σαφώς και δε συνιστά επιτυχία για το «τριφύλλι», παρότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δύο παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου (Χατζηγιοβάννης, Στάικος), μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών τα τελευταία 24ωρα.

Το ματς είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και δύο κλασικές ευκαιρίες για τους «πράσινους» για να προγηθούν σε τετ-α-τετ του Λουντ που απόκρουσε ο γκολκίπερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» και σε ένα σουτ του Δώνη από καλή θέση που έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το 60΄ με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις της κατάταξης.

Οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 87΄ ο Στάικος, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις