La Liga: Συνήλθε η Ρεάλ και συνέτριψε την Βαλένθια (4-1)

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 19:13
UPD:19:27
REUTERS/HEINO KALIS
A- A A+

Το «ηλεκτροσόκ» του αποκλεισμού στο Κύπελλο από την Λεγανές, μέσα στο «Μπερναμπέου», φαίνεται πως «ξύπνησε» για τα καλά την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οικ «μερένγκες» μετέτρεψαν σε «περίπατο» το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της La Liga κόντρα στη Βαλένθια, καθώς η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε με εμφατικό τρόπο από το «Μεστάγια» με 4-1 και με ένα ματς λιγότερο έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Δύο γκολ με πέναλτι πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, οι «νυχτερίδες» μείωσαν με τον Μίνα και ανέκτησαν τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έξι λεπτά πριν το φινάλε, όμως, ο Μαρσέλο έδωσε την «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους, ενώ στο 89΄ ο Κρόος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

Η Λα Κορούνια προηγήθηκε 2-0 στο «Ριαθόρ» της Λεβάντε με τα γκολ των Α:ντριάν (19΄) και Αντόνε (45΄), αλλά η ομάδα από την Βαλένθια κατάφερε με δύο τέρματα του Ίβι στο τελευταίο 10λεπτο να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις