Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με ασθενείς ανέμους στα πελάγη, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που παροδικά κατά τόπους θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα βόρεια αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, που παροδικά κατά τόπους θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή