Με το ένα πόδι στους «4» του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Οφσάιντ το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου» που επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 23:44
A- A A+

«Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό και, πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι, με τους «κυανόλευκους» να αναζητούν την υπέρβαση!

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που έχασε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω από γκολ οφσάιντ και δικαιολογημένα οι άνθρωποί του εξέφραζαν τα παράπονά τους στη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του ματς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου γλίτωσε στο ξεκίνημα από το τετ-α-τετ του Ντιγκινί και στο 19΄ πήρε προβάδισμα με τον Πέλκα, ωστόσο, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε.

Οι Περιστεριώτες δεν το έβαλαν κάτω και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος έφτασαν τρεις φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση. Δεν τα κατάφεραν, όμως, λόγω αστοχίας και Πασχαλάκη, οπότε σε μία από τις λίγες επιθέσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη κατάφεραν να σκοράρουν με τον Σάκχοφ και να φτάσουν στην 10η σερί νίκη τους στην Τούμπα σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις