Προβάδισμα πρόκρισης ο Πανιώνιος

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 19:21
A- A A+

Προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας έναντι της Λαμίας απόκρησε ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρώτος προημιτελικός της διοργάνωσης κρίθηκε από το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 70ό λεπτό, χάρις στο οποίο η ομάδα του Μιχάλη γρηγορίου έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου (21:45) στην έδρα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο, δεν έβρισκαν ανοιχτούς διαδρόμους εξαιτίας της πολύ καλά στημένης αμυντικής γραμμής της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν, με την Λαμία να χάνει λίγα λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Ακόστα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90+2΄ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46΄ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71΄ Σαββίδης), Ντουρμισάι
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος (36΄ λ.τρ. Καραγιάννης), Τσούκαλος (51΄ Βάντερσον), Ακόστα (80΄ Μπουλούλης), Μπούντνικ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις