Super League: Στην κορυφή με «τριάρα» ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 21:28
UPD:21:35
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται πάντα στο +1 από τον «Δικέφαλο» ενώ αύξησε σε τρεις τη διαφορά από την ΑΕΚ, που υποχώρησε στην τρίτη θέση μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Λάρισα.

A- A A+

Πρόσκαιρο αποδείχθηκε το προσπέρασμα του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, καθώς λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα (3-0) οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο σκορ, επιστρέφοντας στην κορυφή.

Η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται πάντα στο +1 από τον «Δικέφαλο» ενώ αύξησε σε τρεις τη διαφορά από την ΑΕΚ, που υποχώρησε στην τρίτη θέση μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 19ο λεπτό, όταν ο Ανσαριφάρντ έκανε την προβολή αστοχώντας ελάχιστα μετά την ασυνεννοησία του Κασάδο με τον τερματοφύλακά του. 

Από εκεί και ύστερα, οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία βρήκαν απέναντί τους τον εντυπωσιακό Ζίβκοβιτς, που νικήθηκε μόνο στο 26ο λεπτό με το πέναλτι του Ανσαριφάρντκαι, που καταλόγισε ο Καραντώνης στο μαρκάρισμα του Φασίδη στον Φορτούνη.

Ο Σέρβος ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του στο 40΄, όταν έκανε μεγάλη απόκρουση στην προβολή του Ιρανού σέντερ φορ, στο 43΄ με τη διπλή απόκρουση στα σουτ των Μιραλάς - Φορτούνη και στο 44΄ με την επέμβαση στην προσπάθεια του Πάρδο, ενώ στο 36΄ ο Ρομαό είχε «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης σουτάροντας έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να βάλουν... φωτιά στο παιχνίδι στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, όταν ο Τριάδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και πλάσαρε τον Προτό, αλλά ο Σισέ πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 57΄ οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν με την κεφαλιά του Ανσαριφάρντ από σέντρα του Φιγκέιρας και δύο λεπτά αργότερα ο εκνευρισμένος Κασάδο άφησε την ομάδα του χωρίς ελπίδα, βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για ισάριθμα φάουλ στον Πάρδο σε πέντε λεπτά!

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικό, με τον Φορτούνη να προσθέτει το όνομά του στους σκόρερ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του 17χρονου Μελιόπουλου και νίκησε τον Ζίβκοβιτς, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ, καθώς οι ευκαιρίες που ακολούθησαν δεν βρήκαν στόχο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις