Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ και σποραδικές καταιγίδες, με πρόσκαιρη βελτίωση το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν στη Δυτική και πιθανώς και την Κεντρική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα τοπικά βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και στις νοτιότερες περιοχές δυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα, καταιγίδες. Αργότερα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στη Βορειο-Δυτική Ελλάδα με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, θα είναι κατά τόπους έντονες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα και έως το βράδυ θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα τοπικά στο Αιγαίο, ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή