Πόλο: Νίκες για Ολυμπιακό και ΝΟΒ στην Ευρωλίγκα

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 22:52
UPD:22:59
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη β΄ προκριματική φάση της Ευρωλίγκας Γυναικών σημείωσε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 18-13 της ρωσικής Ουραλότσκα στον Πειραιά και εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 7-7, πήρε... φόρα στην τέταρτη περίοδο και έφτασε στο ευρύ 18-13.

Μάλιστα, στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν πάλι πίσω στο σκορ και το ανέτρεψαν με δύο γκολ στην εκπνοή, για να πετύχουν πέντε γκολ στην τελευταία περίοδο δεχόμενες μόλις ένα και φτάνοντας στην επικράτηση. Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Έμολο με πέντε γκολ, όσα σημείωσε και η Καρίμοβα για τις φιλοξενούμενες.

Η Βουλιαγμένη πανηγύρισε την πρώτη νίκη της, επιβληθείσα με 11-8 της Βαζούτας και θέλει νίκη και αύριο, απέναντι στην Κίρισι, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο, ενώ στη δεύτερη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Ουγγαρέζες ανέβασαν το ρυθμό τους μειώνοντας σε 9-6, ενώ στις αρχές του τελευταίου έφτασαν μέχρι και στο 9-7.

Από εκεί και έπειτα όμως ο ΝΟΒ παρότι δεν εκμεταλλεύτηκε σε κάποιες περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω, κατάφερε να ανακτήσει τη διαφορά και έφτασε στο τελικό 11-8. Πρώτες σκόρερ του αγώνα οι Ξενάκη και Κούλχαας με τέσσερα τέρματα η καθεμία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις