Τηλεταινία η ιστορία των πρίγκιπα Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 08:29
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Στις οθόνες θα μεταφερθεί η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Με τίτλο «Χάρι & Μέγκαν: Η Βασιλική Ιστορία Αγάπης» η τηλεταινία θα αφηγείται την πορεία του ζευγαριού μέχρι τον γάμο, περιλαμβανομένης της πρώτης τους συνάντησης.

Η τηλεταινία αναμένεται να προβληθεί από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστοί οι πρωταγωνιστές της.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Μενχάτζ Χουντά και παραγωγοί οι Μέρεντιθ Φιν και Μισέλ Βάις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η τηλεταινία, αν και σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό θα μπορούσε να συμβεί τον Μάιο που θα τελεστεί και ο γάμος.

Η προηγούμενη ταινία του δικτύου «Γουίλιαμ & Kέιτ: Η Ταινία», η οποία εξιστορεί τη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, προβλήθηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο τους στις 29 Απριλίου του 2011.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ θα τελεστεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε τον 15ο αιώνα, στον προαύλιο χώρο του παλατιού του Ουίνδσορ.

Το παλάτι του Ουίνδσορ βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο και χρησιμοποιείται από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, αλλά και ως τόπος δεξιώσεων και υποδοχής ξένων προσκεκλημένων. Είναι επίσης σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Το αρχικό κάστρο του Ουίνδσορ χτίστηκε τον 11ο αιώνα, μετά τη νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας υπό τον Γουλιέλμο Α’. Από την εποχή του Ερρίκου Α΄ χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε μονάρχες, όντας το μεγαλύτερο παλάτι της Ευρώπης. 

Στις 27 Νοεμβρίου, το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε τους αρραβώνες του ζευγαριού.

O πρίγκιπας Ερρίκος της Ουαλίας, γνωστός ευρύτερα ως πρίγκιπας Χάρι, είναι ο νεότερος γιος του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, πίσω από τον πατέρα του, τον αδελφό του Ουίλιαμ, τον ανιψιό του Γεώργιο και την ανιψιά του Σάρλοτ.

Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μαρκλ γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τον Ιούλιο του 2016.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή