Πασκουάλ: Είμαστε δεύτεροι γιατί το αξίζουμε

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 13:28
UPD:13:32
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επικεφαλής αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για την Πόλη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Euroleague. 

Στις δηλώσεις του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Τσάβι Πασκουάλ επισήμανε ότι «θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και τα λάθη. Είμαστε στη δεύτερη θέση γιατί το αξίζουμε μέχρι τώρα. Επίσης ο Νικ (Καλάθης), κάνει μια εξαιρετική σεζόν, όπως και πέρσι, συνολικά η ομάδα αξίζει τη δεύτερη θέση για τη δουλειά της».

Και συνέχισε: «Τα υπόλοιπα 13 παιχνίδια στην κανονική περίοδο θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσεις τις άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά και εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, να πάμε βήμα-βήμα, να προετοιμάζουμε καλά τα παιχνίδια, να παίζουμε καλά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μετά θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε ότι «έχουμε παίξει τρεις φορές εκεί και δεν τα έχουμε καταφέρει καλά, θα πρέπει αυτό να το αλλάξουμε και να τους κερδίσουμε κι εκτός έδρας. Πιστεύω πως τώρα παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, είμαστε όλοι μαζί κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να παίξουμε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις