Αντιδράσεις για δηλώσεις Τζουμάκα περί βουλευτών «υπαλλήλων» καρτέλ

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2006 18:55
UPD:20:09
A- A A+

Την παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής προκειμένου να διευκρινιστούν οι καταγγελίες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Τζουμάκα περί βουλευτών «υπαλλήλων» των μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών, αλλά και άλλων εταιρειών, ζητεί, με επιστολή του προς την Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης.

Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Στ. Τζουμάκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha», ο κ. Κοντογιάννης ζητάει από την Πρόεδρο της Βουλής να καλέσει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «επειδή η καταγγελία είναι βαριά και θίγει την τιμή και την υπόληψη συλλήβδην όλων των βουλευτών και επειδή ο κ. Τζουμάκας δήλωσε ότι γνωρίζει ονόματα... Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν δηλαδή δεν σας παραδοθούν τα στοιχεία αυτά, πιστεύω ότι θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η αξιοπρέπεια του συνόλου των βουλευτών».

«Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ισχύει κάτι τέτοιο», σχολίασε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης επισήμανε ότι «υπάρχουν αρμόδια όργανα στο ΠΑΣΟΚ για όποιον έχει να κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες, προσθέτοντας ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει γενικότερες καταγελλίες. Αυτό ισχύει και για τον Στέφανο Τζουμάκα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή