Super League: Νέο «χαστούκι» στον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 21:20
UPD:21:23
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Μία ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός, με 3-2, από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αγώνας που είχε διακοπεί χθες στο 10ο λεπτό, λόγω καταρρακτώδους βροχής, ολοκληρώθηκε σήμερα με τους «πράσινους» να είναι αποκαρδιωτικοί σε ένα ακόμη ματς μακριά από το γήπεδό τους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-3!

Το ματς ξεκίνησε με τους "πράσινους" να χάνουν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν. Στο 18' το βολ πλανέ του Δώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Κι ενώ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειχνε διάθεση να πιέσει για να προηγηθεί, από μία στημένη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Από κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 21΄ ο Αμαράλ σηκώθηκε ανενόλχλητος στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι «πράσινοι» δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά στο 36' από το δυνατό σουτ του Γιουσούφ, που «άδειασε» τον Κολοβέτσιο.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 49', όταν από γύρισμα του Οικονόμου στον Βλαχοδήμο ο τελευταίος έπιασε τη μπάλα με τα χέδρια κι ο Ευαγγέλου έδωσε έμμεσο. Μετά την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μητρόπουλος με βολέ έκανε το 3-0.

Στο 76' στην πρώτη κυριολεκτικά οργανωμένη επίθεση ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Λουντ και στο 94' ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις