Super League: Stop στον Ατρόμητο έβαλε ο Κυριακίδης

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:29
UPD:19:32
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Με τον Κυριακίδη να «κατεβάζει ρολά» ο Παναιτωλικός πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (1-0), στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου.

Ο τερματοφύλακας των «σταχυοφόρων» ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πραγματοποίησε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων, με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι στο 54΄ στην εκτέλεση του Ουάρντα.

Το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, «πληγώνοντας» την προηγούμενη ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ διαβασμένοι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που είχαν ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και 2η συνολικά (η πρώτη ήταν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 20/11). 

Ο Παναιτωλικός με ένα εκπληκτικό γκολ του Ρόσα στο 49' έκανε το 0-1. Ο άσος των «σταχυοφόρων» με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (σ.σ. βρήκε πρώτα το δοκάρι) κι άνοιξε το σκορ. 

Το γκολ αυτό ξύπνησε τους Περιστεριώτες που πίεσαν για την ισοφάριση. Ο Ουάρντα στο 53' εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Ενα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Ροντρίγκες μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα, αλλά ο Κυριακίδης είπε ξανά "όχι" και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85' ο Ατρόμητος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε ξανά, αυτή την φορά την κεφαλιά του Βασιλακάκη. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις