Υπέρ της πρότασης Πάγκαλου, ο Θεόδωρος Τσουκάτος

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2001 10:12
A- A A+

Πρώτη φωνή υπέρ της πρότασης του Θεόδωρου Πάγκαλου, για υποψηφιότητα κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές.

Είναι δοκιμασμένη η συνταγή και εάν εκτιμήσουμε ότι δίδεται μία πολιτική μάχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ίσως επιλέξουμε αυτήν τη λύση, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61, ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Ο βουελευτής Επικρατείας, εκτίμησε στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα, ότι το ΠΑΣΟΚ διανύει την χειρότερη περίοδό του, καθώς βγήκε από ένα μεγάλο λάθος, όπως ήταν το ασφαλιστικό.

Σημείωσε, πως θα μπορούσε να γίνει μια αφετηρία για αναστροφή του κλίματος, προσθέτοντας ότι «κλειδί» είναι η συνοχή σε κορυφή, κόμμα και κυβέρνηση.

Ο κ. Τσουκάτος έκανε λόγο για σεβασμό στην κοινωνία και τις δυνάμεις που επέλεξαν το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα πρέπει να πάει στις επόμενες εκλογές με αρχηγό τον Κώστα Σημίτη.

Υπενθυμίζεται, ότι στη εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ θα ηττηθείσ στις εκλογές, εάν δεν αναληφθούν πρωτοβουλίες το επόμενο δίμηνο.

Ο πρώην υπουργός, προτείνει για τους τρεις μεγάλους δήμουος ως υποψηφίους δημάρχους τους κυρίους Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Κώστα Λαλιώτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή