Βολές Αθανασάκη κατά ηγεσίας ΥΠΑΝ, Τσιτουρίδη

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2006 18:35
A- A A+

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης «ελέγχεται για τις επιλογές, τις τοποθετήσεις και την πρακτική της, καθώς και για την προσπάθειά της να μετατρέψει την Επιτροπή Ανταγωνισμού -που έπρεπε να λειτουργεί ως μια πραγματικά Ανεξάρτητη Αρχή- σε παράρτημα του Γραφείου του υπουργού», τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης.

Οπως επίσης σημείωσε ο κ. Αθανασάκης, η ηγεσία του ΥΠΑΝ ελέγχεται εξαιτίας της »φωτογραφικής προκήρυξης για την επιλογή του γενικού διευθυντή, του εκλεκτού της κ. Αδαμόπουλου, της αλλαγής του νόμου με την οποία δόθηκε η δυνατότητα στον υπουργό να διορίζει την πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού και εξαιτίας της αλλαγής του πλαισίου λειτουργίας των υπηρεσιών της Επιτροπής έτσι που να είναι ελεγχόμενη η διαδικασία».

Σχολιάζοντας δε τις επικρίσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου, κατά του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του Κινήματος παρατήρησε πως «πριν μιλήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για προφάσεις εν αμαρτίες οφείλει να θυμάται ότι τις αμαρτίες τις είδαμε πάρα πολύ πρόσφατα, με συλλήψεις και με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι».

Αναφερόμενος εξάλλου στον υπουργό Απασχόλησης, ο κ. Αθανασάκης σημείωσε πως «το ερώτημα δεν είναι γιατί δεν παραιτείται ο κ. Τσιτουρίδης, το ερώτημα είναι γιατί τον κρατά ο κ. Καραμανλής».

Ερωτηθείς τέλος για τις πρόσφατες δηλώσεις των κ.κ. Στέφανου Τζουμάκα και Κίμωνα Κουλούρη (κατά του υφυπουργού Γιάννη Παπαθανασίου), ο Νίκος Αθανασάκης είπε πως έχει κάνει δηλώσεις για τον κ. Τζουμάκα, ενώ για τις δηλώσεις Κουλούρης δήλωσε πως δεν έχουν περιέλθει εις γνώση του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή