Αντιδράσεις για δήλωση Κουλούρη περί διαπλοκής Παπαθανασίου-ΦΑΓΕ

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2006 20:36
UPD:20:39
A- A A+

Ευθείες βολές εκτόξευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γιάννη Παπαθανασίου για το καρτέλ στο χώρο του γάλακτος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κ. Κουλούρης, ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ οργάνωσε προεκλογικές συγκεντρώσεις για τον κ. Παπαθανασίου στο σπίτι του.

Ο κ. Κουλούρης επιτέθηκε και στην γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, κατηγορώντας την ότι «δημιούργησε την ιστορία του καρτέλ, εξαφάνισε την εταιρεία "Ολυμπος" και θέλησε να εξαγοράσει την ΜΕΒΓΑΛ για να επιβάλει την μονοκρατορία της».

«Αν δεν ανακαλέσει ο κ. Κουλούρης θα υποχρεωθώ να του υποβάλω μήνυση», δήλωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/22/1244152.htm , ενώ η ΦΑΓΕ ανακοίνωσε ότι ουδέποτε χρηματοδότησε προεκλογική εκστρατεία οποιουδήποτε πολιτικού, και η ΔΕΛΤΑ παρέπεμψε στην προ δύο ημερών ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Ποτέ δεν υπήρξε καρτέλ γάλακτος, ούτε μπορεί να υπάρξει» http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/20/1243267.htm .

Ο κ. Κουλούρης δήλωσε ότι η καταγγελία προέρχεται από βουλευτή της ΝΔ και διερωτήθηκε «πώς ο κ. Παπαθανασίου εξασφαλίζει τον ανταγωνισμό και τη διαφάνεια».

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Τζουμάκα περί βουλευτών «υπαλλήλων» καρτέλ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/22/1243932.htm . Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο κ. Τζουμάκας πρέπει να κληθεί από τα αρμόδια όργανα του κόμματος και να δώσει εξηγήσεις και ονόματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή