Συμπλήρωσε το παζλ ο Ατρόμητος

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 21:48
UPD:21:51
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με δεύτερη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0), ο Ατρόμητος «σφράγισε» το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ του Καρασαλίδη στο 29΄ έκρινε την αναμέτρηση στο Περιστέρι, χάρις στην οποία η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα δώσει το παρόν στην κλήρωση των «8» του θεσμού, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (15/01).

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας και μέτρησαν επτά τελικές προσπάθειες (έναντι τεσσάρων των αντιπάλων τους), ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και στον τομέα αυτό οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί.

Μετά από φάουλ του Γιαννούλη στο 29΄ ο Καρασαλίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ουάρντα είχε σουτ στο δοκάρι.

Η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη για τους Αρκάδες στο 56ο λεπτό, όταν ο Σελίν, που έπαιζε με κίτρινη από το 12΄ για χέρι, είδε τον Παπαπέτρου να του δείχνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, μετά το κράτημα στον Ντιγκινί, τον οποίο εμπόδισε να φύγει στην αντεπίθεση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις