Παπαγεωργόπουλος: Δέχομαι συντονισμένες επιθέσεις

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2006 21:13
A- A A+

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται συντονισμένες επιθέσεις από εφημερίδες και συγκεκριμένους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, τις οποίες αντιμετωπίζει με καρτερία και διερωτάται: «Γιατί οι καταγγελίες για την αξιοποίηση των δημοτικών οικοπέδων http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/09/19/1242825.htm δεν έγιναν πριν την 17η Απριλίου 2006 όταν το Ελεγκτικό Συνέδριο με απόφασή του ενέκρινε ως σύννομες όλες τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και γίνονται τώρα;

Γιατί το θέμα του κ. Θέμη Καρτσιώτη απασχολεί σήμερα τα ΜΜΕ, όταν προσλήφθηκε με ομόφωνη απόφαση στην ΤΕΔΚ το έτος 2000 χωρίς να είναι «κουμπάρος», αφού παντρεύτηκε το Νοέμβριο του 2002 και με απόφαση του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης και με την ψήφο συμβούλων απ’ όλες τις παρατάξεις, το έτος 2004, μετατράπηκε η σύμβαση του σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 164, όπως έγινε και με άλλες 33.000 συμβάσεις εργαζομένων σε ολόκληρη την Ελλάδα;»

Για τον κ. Θέμη Καρτσιώτη, ανέφερε ότι ο κ. Καρτσιώτης μετά την πρόσληψή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη HELEXPO ΑΕ προσφέρει το μισθό του από την ΤΕΔΚ στο δημοτικό βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός». «Ο κ. Καρτσιώτης πληρώνεται μόνον από την HELEXPO και από πουθενά αλλού. Ούτε από τη Μητροπολιτική Αναπτυξιακή πληρώνεται, ούτε σύμβουλος του δημάρχου είναι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή