Πρόκριση στο ντεμπούτο των τριών

Ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά τον Πλατανιά (2-0) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 17:09
UPD:17:16
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε», όπως αναμενόταν, την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη του επί του Πλατανιά με 2-0 στο Καραϊσκάκη (με το ίδιο σκόρ είχε επικρατήσει και στα Χανιά).

Το ντεμπούτο των Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο και των Μιραλάς, Χατζισαφί στην ενδεκάδα συνοδεύτηκε με το θετικό αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες, που έπαιξαν όσο ακριβώς χρειαζόταν για να «τσεκάρουν» και τυπικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα κι ως εκ τούτου το ενδιαφέρον των  φιλάθλων ήταν στραμμένο στον πάγκο, όπου έκανε το ντεπούτο του ο τεχνικός, Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και στην ενδεκάδα, στην οποία ξεκίνηαν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, Μιραλάς και Χατζισαφί.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί στον τρόπο ανάπτυξής τους, ωστόσο, κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο με δύο τέρματα του Τζούρτζεβιτς (68΄ και 92΄). Οι Κρητικοί τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες,  στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπούντνικ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις