Βέλη Ν.Δ. σε κυβέρνηση και «Έθνος»

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 18:30
A- A A+

«Προβοκατόρικο» χαρακτηρίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος» η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντας παράλληλα στην κυβέρνηση ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι από την πλευρά τους «το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. αναφέρει πως «μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου -κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη- για το οποίο έχουμε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

Όπως τονίζει η Ν.Δ., «η κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

«Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη», συμπληρώνει η Πειραιώς.

Καταλήγοντας, η Ν.Δ. υπογραμμίζει: «Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Στο πρωτοσέλιδό του την Τρίτη, το «Έθνος» έκανε λόγο για «απόλυτη ταύτιση Μητσοτάκη – Αλαφούζου» που «εκτροχιάζει την ενότητα της Ν.Δ.», καθώς και για στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή